Bekendmaking op een drukbezocht FFP Congres

Berry van Zuidam, FFP financieel planner van het jaar 2017

Datum: 06-10-2017

Na een spannende competitie is dit jaar Berry van Zuidam tot FFP-Financieel Planner van het jaar 2017 uitgekozen. Via een ledenstemming en een vakjurybeoordeling behaalde hij de hoogste score van de drie finalisten. Berry van Zuidam FFP RFEA is werkzaam bij Raasveld & Bennis Financieel Adviseurs en Scheidingsadviseurs in Monster.

Jurybeoordeling

"Berry van Zuidam is van alle markten thuis. Hij neemt de klant stapsgewijs mee in het adviesgesprek. Hij creëert tijdens de gesprekken een warme en ontspannen sfeer, waarin hij goede open vragen stelt. Zijn talent voor structurering is terug te zien in zijn schriftelijke klantpresentatie, dat inhoudelijk prima op orde was. De jury is eensgezind in haar oordeel dat hij een waardig opvolger is van Geert Reyners (winnaar 2016) als FFP-Financieel Planner van het jaar 2017."

Drukbezocht FFP Congres

Net als vorig jaar waren er weer tegen de duizend FFP-leden en andere geïnteresseerden in financiële planning op het FFP Congres in Nieuwegein afgekomen. Met het thema ‘Maak het verschil!’ werd de nadruk gelegd op de veranderende behoeften van consumenten en de wijze waarop financieel planners hier het beste op kunnen inspelen en toegevoegde waarde kunnen blijven leveren.

Rob van den Aker, de nieuwe voorzitter van FFP, benadrukte het groeiende belang voor de consument van goede financiële planning en vakkundige financieel planners in deze snel veranderende wereld. “Onze maatschappij verandert van een verzorgingsstaat naar één met meer eigen verantwoordelijkheid voor iedereen. Het pensioenstelsel, de zorg en de arbeidsmarkt zijn allen onderhevig aan deze verandering. De behoefte aan betrokken en goede financieel planners groeit.”